onsdag den 5. november 2008

Barack Obama!

40 år siden at Martin Luther King holdt sin verdenskendte "i have a dream"-tale blev den sorte mand så endelig respekteret og valgt som præsident i et land der betragter sig selv som guds eget land. Et land hvor kun 12 % lever under FN's fattigdomsgrænser, det førende land i frelselse af slyngelstater og de ægtede forkæmpere for kommunismens afskaffen. - LOL

Et land i en dyb dyb overproduktionskrise - følger af kapitalismens falliterklæring, påstår stadig at liberalisme er den eneste vej frem for alles velstand. Og ved i hvad? det ændrer sig ikke fordi manden er sort. Ligesom det ikke ændrer noget på en direktørs udbytning af lønmodtagerne om vedkommende er mand eller kvinde. Så tag en slapper - for Obama er ikke det orakel som det påståes, han er bund borgerlig og en råden liberalist, som dog har nogle miljøpolitiske holdninger der rent faktisk kunne batte noget. Men manden kommer ikke til at sikre de fattige, arbejdernes forhold.

I bund og grund er folks overdrevne support til Obama, bundet i at Mccain og Bush begge er kæmpekegler, der hører en anden tid til. bush hører måske generelt ikke til. og yeah he can make changes, but not the changes we need motherfuckers..

Ud over det - så skal der lyde et stort tillykke til Obama og til CNN for deres starwarsteknologi - det kunne TV2News lære noget af.

5 kommentarer:

beatrice sagde ...

he's a better man - moving on to better things

forfatter ½ sagde ...

Democrats - Republicans = Same fucking bourgeosi shit

beatrice sagde ...

but oh oh - he moves in his own way

forfatter ½ sagde ...

you are so naive!

beatrice sagde ...

I suppose I don't know