lørdag den 9. maj 2009

Gladiator 2



Filmen var planlagt, men manuskriptet (Skrevet af ingen mindre end Nick Cave) blev kasseret og nu offentliggjort. Problemet med filmen er følgende;



  1. Denne film vil være en ærgelig Hollywood-voldtægt af en godkendt hollywood film med Russel Crowe som sværd/sandal-man. Denne vil uundgåeligt blive en pengemaskine, men for filmen som medie kun donere endnu en skamplet af filmserier der ikke vil stoppe mens legen er god. Dog vil den nok aldrig blive triviel.

  2. Folk der har set Gladiator 1 ved at Russel Crowe dør i slutningen af filmen. Dette skulle Nick Cave så skrive sig ud af og her er resultatet: Maximus (Russel Crowe) møder nogle romerske guder og sin søn, han bliver her reinkarneret og tildelt evigt liv så Gladiator nu bl.a. kan mødes i 2. verdenskrig. Hele resuméet kan findes nederst på siden: Men for at nævne et par af de ting han kommer igennem: Dræber vietcong med en flammekaster under Vietnamkrigen, slås mod thanks i Tyskland og ender til sidst i et sort hul i en fremtidsuniverst med enorme rumskibe.

  3. Herudover er problemet at Russel Crowe aldrig rigtig har været "the shit".

  4. Den ville ikke pynte på Nick Cave eller Ridley Scotts cv.


http://goneelsewhere.wordpress.com/2008/04/15/gladiator-2-script-review/





Ingen kommentarer: